Kategorier
Uncategorized

VÄLKOMMEN TILL CROSSFIT 360

CrossFit är ett system av högintensiv träning som styrs av en certifierad Crossfit-tränare. Det är enkelt att förklara det verbalt men utmanande att förstå hur det funkar tills du upplever det själv. Kom och prova!

CrossFit360 är en CrossFit-Box. Vi erbjuder klasser till grupper på högst 10 personer med en certifierad CrossFit-tränare.

”Boxen” är vad vi kallar den plats där vi tränar, men det är inte bara en plats för träning. Det är en plats för att ha kul, dela ansträngningen och träffa människor som delar din passion.

Tränings-lektionerna sker alltid i grupp och anpassar sig till din nivå med reserverade platser och en tränare som alltid finns där för dig.

Små grupper

Grupper med högst 10 personer. Var inte orolig om du aldrig har tränat CrossFit. Vi anpassar oss till din kondition och ålder

Näringsplan

Vi tror att kostbehov för CrossFit skiljer sig från person till person. Det är därför vi även har specialister på näringsintag för sportutövare.

Onlinebokning

Boka dagens session från din mobil online, enkelt via vår hemsida

Handdukar och dusch

Bär inte en fullpackad gymväska. Genomför träningen och glöm resten.

Varför du ska träna med CrossFit360?

Vissa människor tycker om att träna individuellt i ett gym efter en lista med övningar. Men på lång sikt kan det bli monotont och motivationen kan försvinna. CrossFit däremot, innefattar en hel del gemenskap och träningskamrater som stöder dig. Detta kommer att motivera dig till att fortsätta överträffa dig själv och inte ge upp.

Fördelar du kommer att få

En av fördelarna med CrossFit är att du får följa en träningsplan. I många fall, registrerar sig människor på ett gym för att följa en träningsplan, men slutar på grund av lättja, brist på resultat, eller motivation. Detta trots att de har ett månads-abonnemang. Med CrossFit kommer du att behålla motivationen. 

Antalet utövare som år efter år håller fast vid CrossFit är mycket stort jämfört med andra idrotter. Detta beror på att CrossFitters är motiverade och ser resultat som överensstämmer med den intensiva träningsplanen. 

En annan stor fördel med CrossFit360 är att du kan se resultat på en relativt kort period. Det är möjligt genom att arbeta effektivt med musklerna med vår träningsplan. Detta är mycket effektivare jämfört med specifik muskelträning i det vanliga gymmet, en bodybuilding-klass. Vår träning gör att du blir en starkare person och du kommer märka förändringarna i ditt dagliga liv.

Kontakta oss idag!

I vår CrossFit-box finner du alltid stöd från tränaren eller veteraner som kommer att förklara vad övningarna består av och hur de utförs. Vi ger dig även en personlig träningsplan som andra kanske inte har. Detta är fördelaktigt, särskilt om du har minimal kunskap om användningen av varje maskin. Vi vill undvika skador på grund av missbruk.

Vi har träningen för dig! Vi väntar på dig i vår CrossFit360 Box!

11 svar på ”VÄLKOMMEN TILL CROSSFIT 360”