Kategorier
Uncategorized

Inred ett rum för er träning hemma!

Har du funderat på att inreda hemma och göra om ett av dina rum till träning? Kanske har du ett garage eller ett hobbyrum som du kan inreda? Eller varför inte använda altanen och ha som plats att träna på? I så fall får du ordentligt med syre när du tränar utomhus. Har du en inglasad balkong eller altan, så kan du träna även när det regnar.
När det nu blir höst är det inte så praktiskt att löpa utomhus. Ändå är det löpningen som gör att vi behåller vikten och spänsten i benen.

Crossfit är bästa träningen för alla!

Att träna crossfit är det allra bästa som du kan göra för din kropp när det kommer till kost och motion. Du ökar muskelmassan i hela kroppen och att vara lätt om fötterna är det absolut viktigaste i crossfit. Egentligen brukar de flesta träna utomhus, och då för att ha plats att dra tunga saker, träna med stora och tunga rep. Att träna burpies är bland det vanligaste och ger styrka i benen, bålen och ryggen. Särskilt tränar du upp musklerna i magen och ryggen. Därför är en allmän träning av hela kroppen viktig.

Träna inomhus går också bra

Burpies, träning av armstyrka och mage kan du alltid göra inomhus och det är för denna typ av träning som ett inrett träningsrum är tänkt för. Då kan du behöva inreda med en stor spegel så att du ser vilka rörelser du gör och för att kontrollera att du gör dem på rätt sätt. Träna med en kettleboll är bra för armar och mage. Så se till att skaffa hem en sådan, plus tyngder så att du kan träna upp armmusklerna.
Inred även med bra lampor i taket så att du ser dig själv tydligt. Behöver du dra nya elledningar till träningsrummet?