Kategorier
Uncategorized

Gör reklam på arbetskläderna!

Vill du marknadsföra ditt företag mer? Den bästa marknadsföringen är att anpassa sin reklam beroende på vad du erbjuder i form av tjänster och produkter så är det bäst att göra reklam  på olika sätt.

Passa på att göra reklam ute hos kunder

Om du har ett företag som vill synas mer när du är ute på uppdrag och möter era kunder då är arbetskläder med ert företags logotype och slogan ett måste, mer eller mindre. Om ni som arbetar på företaget bär arbetskläder med ert tryck på, så är det en väldigt bra reklam för företaget.

Genom trycka upp företagets logotype och slogan på arbetskläder som ni bär till exempel på t-shirts, jackor, byxor och sportkläder så är det bra sätt att göra reklam på. Om ni bär arbetskläder med ert företags logotype och slogan så ser andra er och blir medvetna om företagets existens.

Tryck upp logotype på saker också

Du kan även trycka dekaler, t-shirts, jackor, byxor, strandflaggor, roll-ups, trottarstannare och skärmar. I så fall syns ni när ni deltar i mässor, konferenser eller rör er på stan.  Du kan även trycka upp logotype på pennor, muggar, vattenflaskor, kuvert, väskor och annat som du kan ge bort som företagspresenter.